Декларация за поверителност


 

  1. I. Въведение

ВЕРТЕКС ООД ще бъде известнa като "контролер" на личните данни, които ни предоставяте.Събираме само основни данни, които не включват специални видове информация и информация, базирана на местоположението. 

 

  1. II. Защо имаме нужда от информацията Ви

Трябва да познаваме тези данни, за да Ви предоставим предлаганите от нас продукти или услуги. Ние няма да събираме никакви лични данни от вас, от които не се нуждаем, и които не се изискват от българското законодателство.

 

  1. III. Какво правим с информацията Ви

Всички лични данни, които събираме, се обработват от наш персонал. Никакви други страни нямат достъп до вашите лични данни, освен ако законът не им позволи да имат такъв.

Разполагаме с Политика за защита на данните, за да контролираме ефективната и сигурна обработка на вашите лични данни. Повече информация за това можете да намерите на нашия уебсайт  www.vertex.bg. и на нашия физически адрес – гр.София 1220, бул.“Рожен“ №25Б

 

  1. IV. Колко дълго пазим информацията Ви

Вашата информация ще бъде съхранявана при нас, докато не ни уведомите, че вече не искате да получаваме достъп до тази информация. 

 

  1. V. Какви са Вашите Права?

Ако в даден момент смятате, че информацията, която обработваме за Вас, е неправилна, Вие можете да поискате да видите тази информация и дори да я поправите или изтриете. Ако искате да подадете жалба относно начина, по който сме обработили личните ви данни, можете да се свържете с нашето лице, отговорно за защитата на данните.

Ако не сте доволни от действията ни и смятате, че обработваме личните ви данни незаконно, можете да подадете жалба към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД).

 

Информация относно Администратора на лични данни и длъжностното лице по защита на личните данни

  • Наименование: "ВЕРТЕКС" ООД
  • ЕИК: 126101908
  • Седалище и адрес на управление: гр. София 1220, район „Надежда", бул. „Рожен" № 25Б
  • Адрес за кореспонденция: гр. София 1220, район „Надежда", бул. „Рожен" № 25Б
  • Телефон за контакт: +359 2 836 01 00
  • E-mail: i.kamenova@vertex.bg

Информация относно компетентния надзорен орган

  • Комисия за защита на личните данни
  • Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров" № 2
  • Телефон за контакт: +359 2 915 35 19
  • E-mail: kzld@cpdp.bg
  • Уеб сайт: www.cpdp.bg